Останні новини

Захист звітів з виробничої практики
Дата створення: 15.09.2020, 14:26
Автор: Вікторія Цигура
Студенти факультету харчових технологій 3 курсу захистили звіти про проходження виробничої практики на підприємствах м’ясної промисловості ( ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» ПрАТ «Охтирський м’ясокомбінат», ПАТ «Конотопм’ясо», ТОВ «Слобожанський бекон», ПСП «Гарант», ТОВ «Маяк-3» та ін...

Стажування викладачів факультету харчових технологій на ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат"
Дата створення: 10.09.2020, 08:11
Автор: Вікторія Цигура
Викладачі кафедри технології молока і м'яса доцент Болгова Наталія Вікторівна, старший викладач Цигура Вікторія Вікторівната доцент кафедри інженерних технологій харчових виробництв Сабадаш Сергій Михайлович пройшли стажування на передовому високотехнологічному м'ясоперереробно підприємстві-партнері ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат"...

Проводиться набір студентів 2 курсу для проходження виробничого стажування на ПрАТ «МХП»
Дата створення: 03.02.2020, 11:18
Автор: Вікторія Шевченко
Проводиться набір студентів 2 курсу факультету харчових технологій для проходження виробничого стажування на передовому птахопереробному підприємстві ПрАТ «МХП» І зміна З 10 лютого по 20 березня 2020 року ІІ зміна З 23 березня по 30 квітня 2020 року...

Оголошується набір студентів на ТОВ "Глобинський мясокомбінат" 1-27 грудня 2019 року.
Дата створення: 03.02.2020, 11:17
Автор: Вікторія Шевченко
Оголошується набір студентів на ТОВ "Глобинський мясокомбінат" для виробничого стажування в період 1-27 грудня 2019 року...

Оголошується набір студентів на ТОВ "Глобинський мясокомбінат" 01.02 - 27.03.2020.
Дата створення: 03.02.2020, 11:17
Автор: Вікторія Шевченко
Оголошується набір студентів на ТОВ "Глобинський мясокомбінат" для виробничого стажування в період 01...